work

hallå, igår blev det jobb hela dagen, men efter jobbet åkte Bettan och jag hem till henne och käka sushi och kolla på idol och svenka hollywood fruar , riktigt nice :) idag ska jag ner på stan och köpa hårfärg sen jobba 1- halv 7. puhuu ! sen blir det chillerilla hela kvällen lång!
Nu ska jag kila pusss


bjuder på en väldigt gammal bild

dålig uppdatering I know

hallå :), eftersom jag varit lite dålig på att uppdatera , så ska ni få en kortsammanfattning om vad jag gjort i helgen ;).
Fredag , var jag i sthl med johanna och Amanda :) rikitgt nice, fick med mig en ny mobil samsung touch me like, men har samma nummer .
Lördag jobb hela dagen , hem till Holmen och kolla på film och käka varma mackor, sen en lång promenad.
Och idag har jag jobbat hela dagen igen. PUHU! en kort och snabb sammanfattning.
Imorn blire antagligen jobb igen sen sushi käk med Bettan wiooo !
Lägger in lite bilder som jag fick från jessica nyss, från några helger sedan,

Glad o full hah


Pusss på er


sthl



Heldag idag i sthl med den här tösen! :D

dunderkväll <3

Gokväll , jag är helt slut , fast dagen bara har bestått av att slappa i soffan. Gårdagen var sjukt rolig , :D Dagen bestod av jobb på fågel sen kom johanna och hennes pappa och hämtade mig och vi åkte raka vägen hem hit , för att fixa oss och dricka lite, vid tio tiden drog vi in till stan för att träffa Linn, Sofie och Emma. Sen bar det av till BJ. En hel klockren kväll med massor av dans, och på slutet innan stängning ramlade jag ner från en högtalare hahha , så har sjukt ont i kroppen. Hur lyckas jag , det är frågan?
Nu väntar jag på ett samtal från malin , hon hade ringt flera ggr på mobilen , undrar var kvinnan har på hjärtat.
ska kila pussss

så värt

Så jävla värd kvälll igår :D! Tack alla ni underbara !

09.40



en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig, så är det bara ♥

evereybody line up, the show it about to start, Places!

Godmorgon! Igår blev det jobba hela dagen iaf , malin stackarn har fått nackspärr så fick ta hennes pass. På kvällen blev det bio , tyvär så kunde inte mallan följa med :/ så det blev bara Bettan och jag, vi såg Flickan som lekte med elden , sjukt bra var den! Lätt se värd film. Idag ska jag ner på stan och fixa med lite saker innan jobbet, sen blir det jobba för hela slanten! Längtar till fredag då är det löning!



sjukt bra låååt! Bästa party låten

måndag

godmorgon, tror jag är ledig idag , om dem inte senare ringer in mig vill säga. Ska snart ner på stan med johanna ,försöka fixa en biljett till henne på bj på onsdag, sen gå till banken. resten av dagen återstå och se, ikväll ska jag iaf på bio med Bettan och Malin , vi ska se flickan som lekte med elden !  wioo nu blire fix sen cykla ner till city , pusss



så sjukt trött

Gårdagen var dunder, blev bara lite för mkt och dricka, och det fick sina konsekvenser kan jag säga. Men jag hade kul , dansade häcken av mig , i mina höga skor , så har knappt kunnat gå idag, har vart en sjuuukt jobbig dag , gick upp 9 för att börja jobba vid 10, jobbade sedan till halv 7. blä bakis o jävlig. men min drog idag har varit cola och röda ferrari bilar ,som våran chef köpt in tilll oss så snällt, som Hans säger , lite godis är bara bra för hjärtat haha ;) Nu ska jag återgå till syrran , vi är typ 10 pers här hemma som ska käka räkor dricka vin och bara umgås.. men jag hoppar det sist nämnda , ska trots allt jobba imorn öppning till stängning och då gäller det att vara pigg. Pussss


kvällens outfit


ska cykla ner till fågel och möta upp bettan nu , pussss


fredags myys



hallå mina vänner, är ledig idag också , sitter och väntar på att jag ska snart bege mig till gränby centrum och träffa Emelie, hämta lite smaskigheter tills ikväll , ska även hinna med att träna en timme med sanna innan jag beger mig ner på stan för att träffa Bettan , vi ska sedan vidare till hennes vän karin och basta , käka middag och förkrööööka som bara tusan ;) sen blir det BJ! Jag känner på mig att kvällen kommer bli lyckad ! dags att sticka pusss


ledig dag

Hallå :) har varit ledig idag, dagen har spenderats på stan med sanna ,lollo,tessan,sofia och grabbarna grus. Vi drog en fika på cafe Linne och jag tog en gigantisk varm choklad, mumma. sen promenerade jag hem , har sovit en poewernap och snart ska jag ut och övningsköra sen ska jag faktiskt kolla på Män som hatar kvinnor , har fortfarande inte sett den , men nu ska jag äntligen se den och jag hoppas att den är bra.


Längtar galet mycket tills imorn , då blire utgång på BJ ! wiiioo

jobbjobbjobb

snart bär det av till jobbet , 13.30 till halv 7 sen övningskörning, det är det mitt liv består av nu typ , kul

saknaden är större än vad man tror,



Godmorgon min vänner!
Igår kväll fick jag en grym saknad, helt sjukt , har klarat mig utmärkt dem här veckorna. Men igår vette fan vad som hände, tankarna gick på högvarv. Gick ut och gick en feting lång promenad för att rensa tankarna, och efter det mådde jag lite bättre. Mot tio tiden kom holmen och gjorde mig sällskap vi kolla på matchen Fedrer- Del potro , och matchen var sjuk lång , så somnade inte för ens halv 2 snåret. Men vad hände där feddan?
har nyss gjort i ordning mig och käkat frulllle , klockan 13.30 blire jobb på fågel :D  me like ,saknar att jobba med Bettan, fett skön brud  ( då blire spåra och spana på killar ;P ) haha.


i know you want me you know i want chaaa

Godmoooorgon mina vänner!  Jag totalt deckade framför filmen Notting Hill igår med kläderna på , och gissa när jag vaknade idag , klockan halv 1 :O helt sjukt !!! har alltså sovit 14 timmmar i streck! är det mänskligt ens? men nu kan ju jag ju inget annat vara än pigg ;) ska snart gå ut och ta mig en powerwalk , sen ska ja ut och övningsköra. me like

bjuder på en bild


pizza käk yummi

hemma igen, det blev pizza käk på kens, kanske inte finaste maten att bjuda någon som fyllt år men va sjutton tanken som räknas ;Pmen vi åkte först till stan men där var allt typ stängt , och så kände vi oss för att vara lite onyttiga (; när vi var inne i stan höll vi bokstavligt tagit köra över en tant :O så himla nära, jag hade hjärtklappning ett bra tag efter  , sjukt rädd blev ja, haha stackars tanten säger jag bara.. men som tur va gick det bra.
nu ska jag lägga mig i sängen och bara slappa, min kropp behöver det SÅ mycket!! puss


bild från skiivan i våras

I can´t sleep , i just can´t breath


söndag

Gooodmorgon allesamans! herregud vad mina fötter värker ! Igår var en riktigt jobbig dag, helt crazy dag på fågelsången med massssor av människor hela dagen inte en lugn stund, jobbade 9-halv 7 sen var det bara stressa hem för att göra i ordning sig för utgång :). Johanna kom hit , och det var typ evigheter sen vi träffades! så det va as kul, vi åkte in till stan runt 10 snåret och träffa Linn och sofie o gänget, gled runt och träffade lite folk , dock tänkte vi gå till framfickan först men det var helt OMÖJLIGT att komma in där, så jävla mycket folk, senare gick vi till platina och där spenderade jag resten av kvällen. Idag är jag ledig och det är gaaalet skönt kan jag säga, ska ner på stan senare och bjuda martin på lunch eftersom Karln fyllt 19 barre, och eftersom jag tycker en aning synd om han , som nu får gå med gips på handen. så det tycker jag han e värd (;
lägger in lite bilder på flickorna jag va med igår, men dock är dem från i midsomras men men ;) puuusssss


?

har endast sovit 3 timmar inatt bläää och idag blire jobb 9-halv 7 sen partyyyy hur ska jag orka ? haha

Its just a rumor and I don't believe em

gooodmorgon ! är uppe med tuppen idag, finns tusen av saker jag ska fixa innan jag börjar jobba . Ska snart ner på stan när dem öppnar och fixa present , gå till banken osv. Ska gå på jakt efter en ny halsduk , någon som vet vart man kan hitta en mysig höstig stor halsduk? så släng in en kommentar vettja (;
idag blir det jobb på fågel 12 till halv 8 sen ska jag fort som sjutton till Vattholma på middag :) men ikväll blire lugna gatan för mig, ska trots allt upp och jobba på lördag.




äntligen hemma



tja tja, blev en väldigt lång dag idag, jobb från halv 1 till 8 , men det va niiice, sen har jag bokstavligt talat slängt i mig mat och kvällen har spenderats på uppsalas gator har nämligen övningskört! och  det gick faktiskt riktigt bra idag , tummen upp för det! nu ska jag ta en dusch sen krypa ner i sängen , imorn vankas jobb sen 18 års middag hos jossan, den lilla sötnosen har ju äntligen fyllt 18 barre!

sov söttt


i gotta feeling

Gooooodmorgon evreyone! Jobbet hörde av sig så idag blire jobba på fågeeelsången , måste sticka nu Puuussss

som jag hade dig förut

det var väl en jävla tur att svergie fick iin bollen i mål, eller ja självmål men mål som mål. nu blire idol tittande sen ska jag börja läsa boken ego girl av carolina gynning som jag köpte idag, nice kväll blire.
och jag älskar att min andra halva är tillbaka i sverige igeen du har varit så längtad!

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
lyssna och njut , texten är förjäkla sann


17 again



det blev en trip till gränby centrum istället, men inte sjutton hitta jag några jeans inte, helt omöjligt , tror att problemet ligger i att jag är för snål! det måste vara det. Men jag hitta en jeans klänning iaf ifrån H&m för att kompensera det hela. (se ovanför) den ser blå ut men i själva fallet är den grå. Han med en lunch på barista också, sen var jag så snäll så jag hyrde film till mamma och mig som vi nyss kollat på wallander kuriren  vart det.....men den var tyvär  ingen höjdare ! Men nu väntar 17 again med självaste hunken själv! Zac Efron , mmmmm yummmi kommer få ha en hakklapp på mig så jag inte dregglar ner mig allt för mycket (; kan va risk för det.


lying in my bed I hear the clock tick and think of you

Godmoorgon! Ser ut som jag blir ledig idag också, så idag funderar jag på att svänga förbi in till stadens gator och shoppa lite, behöver lite nytt i garderoben , och högst på listan står jeans! Tyvär så suger jag på att köpa jeans , kan bero på att jag tycker det är sjukt tråkigt. Och man blir bara deprimerad, mitt fall brukar vara att jag ser ett par as snygga brallor , (kärlek vid första ögonkastet) men sen när man står där i provhytten ser dem ut som skit och man blir bara så less. Men jag ska göra ett tappert försök idag och hitta ett par. Funderar också på att dra en luch på kajsas om min kära vän jobbar där idag. vi får se, have a good day pusss


lyssna kärlek kärlek kärlek

go natt


nu har jag kikat både på idol och andra avenyn , och det kommer följas flitigt kan jag säga.
nu blir det en kopp te , sen sängen . sov sött
puuuuusssss

 


ohhh like it like it

blev inge jobb idag, men har sysselsatt mig bra iaf, blev en trip inåt staden där jag träffade älskade jossan, blev också en kina buffe med mamma, + att jag har handlat massor saker till lägenheten. Har även averkat några gossip girl avsnitt och bara degaaat runt här hemma. Väntar på att pappa ska komma hem och då blir det övningskörning för fulla muggar, nu ska jag ta tag i det på riktigt! inge mer "skjuta upp" eller skylla på saker, jag ska banne mig ta det där jäkla körkortet!

Och ikväll börjar andra avenyn! oyes ! ska sitta spänd framför tvn (; för vad folk än säger så älskar jag det bara . och för att inte glömma så kommer mina sötnosar hem från kreta inatt åh vad jag har längtat .
nu ska jag diska och shaaaajka(stavning) loss till den här låten . (;


ramlar (8)




Godmorgon alla gullisar! äntligen känner jag mig lite utsövd, väntar på att kanske jobbet hör av sig, annars blir jag ledig idag igen :) meeen helst vill jag jobba konstigt nog!? blir så sjukt rastlööös annars så jag vet inte vad jag ska ta vägen.. vanligstvis tar man sig ner på stan då och spenderar pengar , men det får jag inte göra! fast det är lockande. Men jag har lovat mig själv att spara , men än går det inte särskilt bra. Mamma kom hem med en present till mig igår , den ursnygga blixtlås klänningen här ovanför. Som kommer från älskade cubus, är det någon mer som älskar att cubus kommit till Uppsala?
me looove




new york -Melissa Horn <3

Gokväll, sitter här med en kopp te, och sängen bara ropar på mej att jag ska hoppa ner och sova, ögona kan knappt hålla sig uppe länge till. Fast det konstiga är att jag har sovit överdrivet mkt, så egentligen borde jag vara pigg som en lärka. weird. Så nu ska jag bokstavligt taget springa snabbt som attan och hoppa i sängen fort som fan. Och lyssna på den här härliga låten , som kan vara en av dem bästa?
me like

godnatt på er (;

she´s a good girl

hej och välkommna får man väl då säga ;).
Vet dock om det är några som kommer att läsa, men vi gör ett försök iaf.
Min helg har förövrigt varit den bästa på länge. I fredags drog  Jag ,Bettan, Andrea och Lisa till Bj för att sätta klackarna i taket , en riktigt lyckad kväll tills jag skulle trampa hem genom den mörka natten. Då uppstod det problem med tappad mobil , men som tur var hittade den tillbaka . Trots att den låg in ett dike med sjukt högt gräs , fråga mig inte hur jag lyckades med det. Men jag återfann den och det är de viktigaste.

Lördagen bestod av jobb på fågel hela dagen, mot kvällen stressade jag till Fanny där det vankades inflyttningsfest, med middag , gott att dricka och sen utgång! Kvällen var helt underbar som allt från framfickan , gillet och sen taxi till fannys lägenhet, där vi deckade 4 st i en bädd soffa. En sjukt rolig kväll/natt var det iaf med mycket skratt! Dock blev konsekvenserna att jag låg med feber hela dagen igår , så idag är jag hemma ifrån jobbet, men jag mår mycket bättre så det är skönt!
Nu blire käk på balkongen , puss isabelle


 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0