om 12 timmar...

Lyfter planet mot Alanya, kommer bli super! En vecka med Linn Lindströööm det kommer ju bli såååå kul ! Vi ses om en vecka ! Pusss på er ♥


Fredag , sen ledig en vecka dåå

Hur skönt är inte det!? Sen bär av det till Alanyaaaaaaaaaaa, då blir det leva livet




back to work

Tillbaka till jobbet idag, och så lämnar johanna mej för 3 veckor i Usa. saaaaad jag hoppas du får det grymt där !




slowdancing in a burning room




från och med du


jag hatar att vara sjuuuuuuuuuuuk, verkligen hatar det... finns inget tråkigare! Har fått för mej att man blir frisk snabbare om man dricker mycket te! Eller det var snarare med min syster som lura i mej det. Nackdelen med det är att man springer på toalettem tusen ggr om dagen, så jag jag rekomenderar det inte! det fuuuunkar  helt enkelt inte....

Äh nu snackar jag bara massa skit lyssna o njut på denna kille istället




gjorde en videoblogg tidigare idag ...

hoppas ni gillart!


känns som sommaren börjar gå mot sitt slut

Därför bjuder jag på lite tagna bilder från sommaren ....






 Nu förbereder vi oss för hösten! jaaa tack!!!!



måndag

Helloooo , Hemma från jobbet idag , har gått och blivit sjuk:( suck va jobbigt!!! Jag orkar inte , men men... får bädda ner mej och kolla på filmer hela dagen och hoppas på bättring imorn. Telefonen har ringt i ett här på morgonen, var på visning på en lägenhet i lördags som jag blev helt käääär i ! Men shit var mkt det är o fixa, är svårare än vad jag trodde.. meeeeeen vad jag ska kämpa för att den ska bli miiiiin!

Nu blire sängen igen PUSSSSSS


Snygg bild! Snygg kille....

 

snodd från diabetesmannen.blogg.se
checka in vettja!


ska det röjas, så ska det röjas ordentligt!

Är sååååå trött kom hem kl 6 imorse!!! Helt galet , men hade en riktigt bra kväll. Nu soooova!


jag tycker jag är värd ....

Ett glas viiiiin! Sitter och pumpar musik och taggar till , har varit en riktigt hård dag på jobbet och känner att det är dags för en spontan utgång! Så om en knappt en timme ska jag träffa mina girls på stan och ha en röööj kväll.
Hoppas ni får en bra kväll. Det ska jag ha. 

Såhär ser jag ut ikvälll yaooooo



BIG KISSSS

bloggtorka!?

Hej där igen får man väl säga! Jag höll inte riktigt mitt ord  med bra uppdatering, det gick ju rent åt skogen ! Men jag kan skylla på att jag var i Öregrund hela min lediga vecka och hade det underbart så hann inte ens slänga in ett enda inlägg. Men nu är jag back in Uppsala och tillbaka på jobbet så nu drar vi igång igen ;)
Har förövritgt fått ett vidrigt geting stick häromdagen och jag hade helt glömt bort hur ont det gör!!!! Och hur mycket det kliar, min underarm är helt uppsvullen och ser ut som jag har värsta gäddhänget ,håller på att bli tokig , men det är okeeeej.
Nu är det dags att springa till fågelsången!







PUSSSSSSS

RSS 2.0