09.46



Godmorgon bloggen! har sovit som ett as inatt, fyfan men måste ändå upp. Gårdagen var trevlig den ägde rum i nyby hos Linda hon hade smink party. Det var skoj! Efter det tog linn och jag bilen till Max för att nattkäka mkt mysigt, lekte lite chaffuför också snäll som jag är och skjutsade hem Dennis och hans brorsa efter dem jobbat.
Ska käka lite frukost sen ner på stan och leta valborgs outfit igen, hitta ju ingen igår. Ikväll blir det förhoppningsvis sushi och häng med Martin veryyyy nice!
Pussssss

 


onsdag

Godmorgon bloggen! Drömde sjukasta drömmen inatt fyfan vad läskigt! Kände mej helt mörbultad när jag vaknade haha. Iaf så ska jag snart ner till stan innan jobbet och leta efter en klänning som jag tänkte ha på valborg. Jag har tänkt mej en svart tub tops klänning, har en perfekt bild i huvudet , men frågan är bara om jag hittar en sådan? Men jag hoppas på det iaf. Nu blir det frukost på balkongen! PUSSSSSSSS


Nyklippt och nyfärgat

Hur skönt är inte det!? Utväxten är borta och dem slitna topparna är puts veck!
Jag njuter iaf, valborgs fin helt enkelt haha.


All the crazy shit i did tonight ,those would be the best memories

Här kommer bilder från gårdagen















kvällens låt var helt klart den här



Pussss
 / Isabelle

Sjukt trevlig fredagskväll



Tack alla för en riktigt trevlig fredagskväll, nu blir det en heldag i Sthl med Linn och Linda!

fredag , hur bra !?

Godmorgon! Åh vad glad jag blir att solen skiner idag!,Våren kom tillbaka!
 Idag vankas det jobb, efter jobbet blir det födelsedags fest för Iva som har fyllt 25 . Vi har köpt finaste presenten, kan tyvär inte nämna vad det är nu, men kan lägga upp en bild på den sen. Tror iaf att hon kommer bli riktigt glad. Och så är det ju fredag, hur snabbt har inte den här veckan gått!? tycker veckorna bara rusar förbi ny förtiden. Längtar så mycket tills imorn för då blir det en hel dag i Sthl med Linn och Linda, sen utgång på kvällen, det kommer bli suuuuper!

 Pusss på er , bjuder på en underbart bra låt, som man blir galet glad av , ja lovar lyssna!


onsdag



Dagens

looking back over my shoulder





har haft den hät låten hela på hjärnan hela dagen, så jag delar med mej av den puuuuussssssssssss

21.12

Gokväll ! Gårdagen var riktigt trevligt. Hämtade Johanna och Linn på stan för att sedan bege oss till Robin och chilldricka lite, där även Johan , Fredrik och Pontus var. Senare runt 11 tiden tog vi vårt pick och pack och tog oss in till stan, gick in på kalas en sväng. Men där var det inte en kotte , ingen höjdare direkt.   Men kvällen avslutades på O´connors med live band väldigt kul och väldigt myyysigt!

 Idag gick jag upp sjukt tidigt för att vara barnvakt åt min systers 2 barn, sedan har jag även hunnit med att sova, varit på visning och ätit sushi och kollat på film med Malin.  Har iaf haft en bra helg.
Har väl lite smått ångest att det är måndag redan imorgon, för nu är det en hel vecka kvar tills nästa helg suuuck!



lördag och leeeeedig underbart!



Godmorgon bloggen! Vart en lugn kväll igår, med film och trevligt sällskap. Var riktigt skönt efter en jobbig arbetsvecka. Vaknade dock skit tidigt imorse,  så typiskt när man får sova ut så kan man såklart inte det. Men har nyss ätit en god frukost med familjen och nu sitter jag här nyduschad och har ingen aning vad jag ska hitta på! Vi får se vad dagen erbjuder  ;)


20.08

Jag säger bara fyfaaaaaaaaaaan vad skönt med helg :D!


älskar den här remixen




vårkänslor

Godmorgon! Åh jag bara njuter att våren är här, vi fixade i ordning balkongen igår så nu kan man sitta där. Så idag passade jag  på att äta frukost i solen, riktigt niiiiiice! Men dock har jag hört att det ska bli snö slask till helgen :/ fiifan ! Men vi hoppas på att väder prognosen visar fel! Nu ska jag ta på mej glajjorna och ta en promenad till jobbet! PUSSSSS på er


oh what a feeling

Gokväll!
Nyss hemkommen från jobbet, usch är allt jag har att säga! Sjukt dryg dag... Har en sprängande huvudvärk och är dödstrött. Men som tur är har jag en härlig sovmorgon att se fram emot imorgon och det gillas. Och halva veckan har ju redan gått och vi närmar oss helgen så det är bara och bita ihop




bjuder på den här gamla klassikern
Godnatt / Isabelle

09.11

Godmorgon! Hade en riktigt mysig dag igår, öppnade på fågel så slutade vid halv 3, satt sedan ute i solen och fikade med trevligt sällskap och bara njöt av solen. Älskar att värmen börjar komma! Ska börja bege mej mot jobbet nu, ha en bra dag allihopa !



21.07

Heej hopp! Äntligen är måndagen avklarad, sjukt fint väder = sjukligt mkt folk på fågel. Men det gick bra iaf. Bara ladda inför morgondagen igen. Nu blir det fram med vår jackan och vår skorna, äntligen säger jag bara ,för är så  trött på vinterjackan!!!!



Pusss på er

Ny vecka, nya möjligheter



Nu kör vi på en ny arbetsvecka, men längtar redan till fredag......


11.32

Ännu en trevlig utgång med fina människor , mer bilder kommer sen <3


Stereo love




jag är trött så trött

jobbar som ett as, mitt liv finns nu mera på fågelsången, men ja gnäller inte för jag älskar folket där :D skönare folk får man leta efter. men lite sömn skulle nog sitta fint! längtar tills imorn då blire hem till johanna me allt gött folk från förra helgen. LOVE IT !


kan det bli sommar så man får bli lite bruuuun.

6/4 galet, spårat och jävligt kuuuuul

Har haft den bästa helgen i mitt liv tror ja :D ja vill tacka, Johanna , Linn,  Linda , Johan , Pontus och Fredrik för en dunder helg :D Bjuder på bilder från helgen haha.



















Mycket blandade bilder från en minst sagt crazy helg
Bjuder på en låt som nöttes hela helgen hahah




.

Så trött på allt jävla folk. idioter

Vår underbara frukost

Malin och jag gjorde en galet fin frukost imorse. Mums på den!



Längtar så himla mkt tills imorn, schalger /karaoke kväll at my place :D very niiice ♥

RSS 2.0