vi kör remix baaaa

 



meet me halfway

aaaah jag är så galet trött , vill bara sova. Tryckte nyss i mej 11 sushi bitar, det var dagens hallelujah moment kan jag säga. Jag funderar på att ta en dusch sen hoppa ner i sängen och sova tidigt , börjar tio imorn!
Godnatt over and out


onsdag ,3 dagar kvar till helg




Godmorgon! Är uppe med tuppen för ska till Gymmet och bränna lite fettt innan jobbet, kan behövas efersom jag smocka i mej typ hela fågelsången igår :O farligt att jobba på ett cafe säger jag bara. plus att jag är galet sugen  på sushi!!! Jag måste ha sushi, planerna var egentligen att Malin och jag skulle käka det ikväll till midddag ikväll efter jobbet , men planerna ändrades eftersom hon måste packa till norge! Hon åker ju bara om 2 dagar kvinnan :(.
Så jag funderar på att tvinga pappsen att skjutsa mej till mitt favorit sushi hak i Eriksberg och sen tillbaka hem mihiiii, vi får väl se ;) Nej nu ska jag pysa . Pussss


hon mötte mej med sitt leende och sa, ta min hand ,vi ska åt samma håll



Hallå , min dag har varit rätt skön. Den börjades med att Martin hämta upp mej vid 10 tiden och vi drog till tennishallen och brände lite fett. Dock var vi alldeles för trötta så jag svettades inte en droppe , så vi tänkte varför inte skita i de här och dra till Mcdonalds istället och trycka i oss 2 elnachos , lite mer våran grej liksom , så vi gjorde det istället;) så dåliga vi är. Men guuuud så gott de va!
Nu ska jag lägga mej ner i sängen och inte röra en fena och invänta ph. blir niiiiiiice pussssssssssss



bilder ifrån helgen


 


måndag

Uppdatering kommer ikväll! back to work!


Grattis Malin <3




Hallå hallå, har hunnit med en hel del idag. Övningskört, tränat och shoppat lite smått o gott, som presenter till mallan brallan och lite till mej själv också.  Nu ska jag snart börja fixa mej, ska ner på stan och bli upphämtad av malins mamma sen ska vi till G-sunda till malins kompisFör ikväll ska vi fira Malin hela natten lång eftersom tösen fyller hela 22 år idag. Senare drar vi oss till BJ. Vi kanske ses i dimman gott folk!


lööning tjoheeej

AHHHHHHHHHHHHHHHH jag fick min lön idag , jag är i extas!!! pengar kan fan göra en lyckligare iaf ibland ;)
imorn ska  jag lätt till stan o fira lite, unna mej något klädelsplagg eller två ;)de e ja värd tkr ja haha
puss o godnatt

leave paow alone



haha jag dör!! Det bästa är när han intalar sig själv att ta det lugnt haha
 
ok, calm down bitch, calm down

Malin has left the building

Godmorgon! Igår var Malins sista dag på fågel, så tråkigt :(! Först Bettan och nu Malin, vad kommer jag ta mej till på jobbet utan mina två fina vänner! Men jag överlever nog på ett elller annat vis. Idag är det iaf fredag , och hur skönt är inte det!? Jag tycker den här veckan har rusat fram känns nyligen som det var helg, men inte hänger jag läpp för det tvärtom . Idag ska jag fixa det ena med det andra. Tänkte svänga förbi gymmet en sväng på morgonen eftersom jag har varit alldeles lat på den sidan, sen ska jag föröska hitta något snyggt att ha på mej tills imorgon + en present till Malin. Hon åker nämligen till Norge nästa vecka och så fyller hon år på lördag , så vi ska ha en födelsedags/avskeds fest för henne imorn ;) kommer bli dunder!!
Nu skriker min mage efter mat! så bäst jag rullar ut mot köket!
Have a great day
Pusss

torsdag

Nu är det snart helg ! Åh vad jag läääängtar! :D



Åh jag saknar!!!!!!!!!!!!!!



Tänk att man kan sakna en tid i sitt liv så sjukt mycket! Jag kommer aldrig glömma när bilden togs, för jag var så jäkla lycklig! Jag kommer ihåg hur allting var så lätt det var underbart , jag skulle göra vad som helst för att leva om den tiden. När jag lyssnar på låten blir jag helt varm i kroppen och jag förknippar den med lycka. Men ändå ledsen på samma gång , för det var med dej som inte finns kvar här med mej jag delade lyckan med.

Men det är ett avslutat kapitel, ett fint kapitel


I think about you in the summertime,
And all the good times we had, baby,
Been a few years and I can't deny,
The thought of you still makes me crazy,
I think about you in the summertime,
I'm sittin' here in the sun with you on my mind.
You're my, my summertime.

11.22

Godmorgon ! Jag har sovit som en stock inatt! Tog igen allt ifrån helgen eftersom det blev inte så mkt sova för min del då. Så nu är det måndag igen dags att gå till jobbet! Hörs ikv , Pusss


HAHA det är såhär man ser ut när man ha druckit lite för mkt!! Kisar med ögonnen och försöker dra en pose, men hell noo va fel det blir. haha

snabba cash

Kom nyss hem ifrån bion vi såg Snabba cash! Riktigt bra film , Malin och jag har suttit och dregglat i 2 timmar för vi båda har gått o blivit lite små förälskade i Joel Kinnaman , mums på han!


12.02

Godmorgon! johanna ringde mej och drog mej upp ur sängen, hon lockade mej med att köpa hamburgare till mej och då flög jag upp snabbt som bara den! haha det kan man ju bara inte gå miste om ;) Gårdagen var iaf trevlig , den börjades hos Ebba med några andra brudar , senare tog vi bussen ut till Bälinge där Erik och henke hade sin födelsedagsfest! En lyckad kväll med många trevliga männsikor, den slutade med att jag skulle ta mej till redroom men det gick åt helvete! Jag  gick helt fel :O och kom verkligen inte ihåg vart det låg någontstans , fast jag har varit där flera ggr! Så jag fick ringa Linn och hon fick guida mej haha helt sjukt va borta i skallen man kan vara haha.
Bjuder på lite bilder från gårdagen , dock blev det inte många alls.







Gårdagen i bilder











Riktig rolig kväll, men imorse vaknade jag med grym ångest haha inte bra, förstår inte på mej själv ibland :O vad hääänder!?
Iaf nu är det bara ladda om batterierna för ikväll! För då  är det Henkes 19 års fest,  innan det ska jag plugga teori som satan och städa senare  hem till Ebba och pimpla lite viiin ;) ska bli så kul och träffa bruden . Har inte träffat henne på ett halvår:O .  Kameran är med ikväll igen ! Ha en underbar Lördag Pussss

freedag

Godmorgon , hade sjukt svårt att sova inatt , tankarna bara flög omkring i skallen! Så somnade inte för ens vid 2 tiden. Men idag är det fredag och nu äre snart helg så jag är glad :D . Jag ska snart ner på stan och träffa mina två vapendragare Linn och Johanna sen vidare till jobbet. Ha en bra fredag :*


the bad boys always spinning my mind

Godmorgon! Åh jag är så trött men måste ändå gå upp ur min varma säng. Ska till atsma doktorn nu klockan tio, suck orkar inte egentligen . Men det är ett måste. Sen ska jag träna och sen jobba som vanligt, händer tyvär inge spännande i mitt liv just nu. Men snart är det iaf helg och då är jag leeedig :D ska bli så skönt, min första lediga helg på väldigt länge! Ska bli underbart! 

 

onsdag

Godmorgon! Igår blev det ännu en Johan Falk film som visades här hemma, trekvällar i rad har vi suttit bänkade nu. Så sjukt bra! Ikväll blir det den sista filmen 6an, då har jag sett alla utom 4an men den skulle tydligen inte va lika bra. så kankse skippar den. Ska snart iväg till gymmet , dock utan Bettan :( hon kände sej lite krasslig , så få gå dit och bygga lite muskler själv ;) . Nu har jag även köpt en ny kamera så kanske lägger upp lite nya bilder från dagen ikväll ! Nu ska jag kila ner till stan , PUSSS :*



shut it down

Hörde den här låten imorse på gymmet, har ingen aning om den e ny? jag antar det eftersom jag aldrig har hört den, man blir sjukt taggad på löpbandet ;) lyssna 


måndag

Godmorgon! En ny vecka ,nya tag. Hela helgen har bestått av jobb och övningskörning. Igår hann jag även umgås lite med Dennis! Vi kollade på en annan del av köping och Johan Falk som har börjat gått varje söndag :D älskart!
Om ca 2 timmar kommer Linnsan hit :D mamma ska nämligen klippa sötisen och efter det ska jag ner till fågel och jobba, det är min första dag på Fååågel idag som Fast anställd wioooo ;) . Så inga mer helger , utan nu blire det mån-fre som jag har längtat! Så mkt skönare. Och imorn ska jag även köpa en ny kamera eftersom jag pajja min för hur längesen som helst! Så snart kommer det bli nya bilder i bloggen ;) och inte gamla. Puss på er

09.18

Hallå , jag hinner kanppt skriva här känns det som ,  jag jobbar så sjukt mkt nu. Men lovar att skriva imorn!, pusssen

Sanningen kommer alltid fram

Kom ihåg en sak mina vänner att sanningen kommer alltid fram, vare sej man vill eller inte, så är det bara!
Så tala sanning, jag hatar folk som ljuger, som kan  ljuga om småsaker, om man gör det kan man ljuga om allt, verkligen allt. Så jävla onödigt. SÅ glöm inte att sanningen alltid kommer fram!

Nu ska jag sticka till jobbet, men har ingen större lust, är inge vidare bra dag idag. Pusss




7 januari

Godmorgoooon! Gårdagen var super ! Den började hemma hos johanna med Linn , Ingrid o johanniii. Vi drack vin och hade det allmänt mysigt. Senare tog vi vårt pick och pack och styrde in mot staden och satte klackarna i taket :D Den slutade med att Linn och jag tog en taxi hem hit och somnade vid 5 snåret. Jag har typ ont i magen för jag garvade så mkt igår haha. Vi vaknade upp runt nio tiden , senare gick vi och hämtade Linns mammas bil och drog till Donken och käka , dagens hallelujah moment kan jag säga! Så jävla gott!

Blev några bilder ,
välkommen in i diiimmmaaaaaaan!




20.32

tjenaaare!
Min dag har varit lång, började med ett träningspass på nautlius som gick som smort! Efter det blev det lunch med älskade johanna, sen jobbade jag halv 2 till halv 8 :) har varit en sjuk dag , garvat sönder mej på jobbet, ibland är mina vänner så klockrena så jag dööööör haha.

Dagens konstigaste konverstation :O Jag skulle plocka bort en bricka där det var massor med BLOD papper på :O skit skumt! så jag går till bettan och säger

Jag: Åh fyfan KOLLA! äre blod eller?
Bettan: jaa , näsblod tror ja
Jag: VAAA!? hur vet du det?
Bettan : Jaa ser ut som de,
Jag. JAHA?
Bettan: Jag tror det var han som satt där i hörnet , han som äger det där utestället du vet , han som knarkar.
Jag: Vaaa gör han!? Drog han en lina eller?
Bettan : ASGARV vaaa?
Helt plötsligt kommer Malin in och säger NÄÄÄÄÄÄ? äre sant med världens bredaste Ä.

Jag dog av garv , de e nog bara vi som har såhär sjuka konversationer!
Därför får ni en bild på min kära vän Bettan , som e bäääst!



tisdag

Godmorgon! Blire lite dåligt uppdaterat här på tanke att jag har tusen saker i mitt liv just nu, mest jobb men massor av annat så jag känner mej råstressad! Men iaf gissa vad jag har gjort!? Joo jag har skaffat gymkort på nautlius , underbart trodde det aldrig skulle hända mej. Så nu ska jag iväg och bränna lite fett tillsamans med Bettan och Andrea sen blir det jobb . puss på er


20.51

Gokväll , nu har jag jobbat klart min helg med monsterpass :O , jag är helt slut! Ikväll ska jag verkligen bara ta det lugnt, inte röra en enda fena.  Ska bli så sköönt! och snälla ta mej utomlands nuu, e så trött på kylan så det är sinnes´!!!!


lovley





Bjuder på några bilder från nyår :D , snodde från facebook :*

2010

Gott Nytt år på er! :) Jag hade en helt awsome kväll. Den började med middag i svartbäcken hos Johanna Fondelius, där vi var 10 andra brudar ! Det blev förrätt ,varmrätt och efträtt allt var sjukt gott. Det blev förfest där  sedan tog Johanna, Linn, jag och Ingrid en taxi till Björklinge där vi firade resten av kvällen  med bara sköna männsikor. Det blev dans, skumpa, racketer vid tolvslaget plus att jag blev ner sprutad med champange haha. Kunde inte blivit en mer lyckad kväll! Har typ träningsvärk i kroppen för jag dansade hela natten!
Ikväll blir det kina mat med Linn och Johanna sen bio. myyyyys !

Pusss



RSS 2.0