Nyårsafton

Idag är det Nyårsafton , wohooo och det ska taggas hela dagen för ikväll smäller det, jag ska fira med bara underbara människor så det kommer bli toppen :D Jag ska äta gott, dricka gott och dansa hela natten! ;)
GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA


Dagen innan nyårsafton ;)

Godmorgon! Gårdagen spenderades mesta dels på inne i staden för letande efter en nyårsoutfit, dock gick det sämst! Hittade ingenting alls förutom ett par örhängen och lösögonfransar. Så nu tänker jag ge upp tar något gammalt i garderoben och pimpar upp det med lite smycken, smink och skor ist ;) det blir bra. Vid 3 tiden mötte jag upp Sanna, Ida och Josefin för en fika, det var hur kul som helst att träffa dem igen :), vi satt och snacka om allt precis som den gamla goda tiden åh vad jag saknar!
Idag ska jag möta upp Linn och Johanna vid centralstationen kl 10 och ta tåget till Sthl. Där vi ska handla in det sista till morgondagen för då är de ju Nyårsaftoooon :D vad jag har längtat!

...


måndag

Godmorgon,  Är uppe med tuppen , det var jag igår också. Så  egentligen vill jag ligga och sova halva dagen. Men så blir det icke, igår var det jobb 9-6 sen tog jag bussen till Fyrishov och kollade på innebandy med Johanna och Linn :) Dagen idag blir leta efter nyårsklänning, köpa lite annat smått och gott, hänga med dennis ett tag innan hans match, träna och ikväll blir det ännu mer innebandy. Så det blir mys, nu blire duschen sen bussen till kvarngärdet ;) pusss :*


juldagen var bääääst!

halloj, Gårdagen var bäst! Sjukt kul, det började med att johanna,linn och ingrid kom hit och vi drack lite, vid kvart över tio tiden tog vi taxi in till stan för att sätta klackarna i taket på kalas! :D En riktigt lyckad och rolig kväll, den slutade med kebab käk och en taxi hem vid halv 4 snåret! så glad att jag har er bruuudar ♥
Dock blev jag påmind idag  att pontus och jag tog i hand på ett vad igår :O man ska aldrig lova någonting i onyktert tillstånd haha, Vadet var att vi ska pierca tungan tillsammans , haha redan nästa vecka!? vad har jag gett mej in på det är frågan :O dock får vi se om detta blir av, kommer väl banga flera ggr om skulle jag tro;P. Men ett vad är ju ett vad så ;) Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem med pizza, e så sjukt sugen på det, sen blir det väl sova tidigt . Ska upp galet tidigt imorn och jobba hela dagen lång!
puss :*



girls just wanna have fun-miley cyrus

parteyyyyy

Nu ska jag fixa i ordning mej sen tagga inför kvällen :D så niiiiice utgång utgång utgång med mina favoriiiiiter !


NU blire rööööj bruuuuudar
bild från midsommar i Öregrund

Julafton i bilder

Godmorgon, åh gårdagen var hur mysig som helst, annars brukar jag tycka att julafton är rätt överskattat, vi spenderade dagen i Salabacke hos Englundarna ;) alltid kul att vara med den familjen. God mat, mkt skratt , fina julklappar och en finsk tomte hahha.












Idag blir det mer julklappar mer julmat . en favorit i repris med syrrans familj , toknice !

Merry Christmas <3


snart julafton :D

Hallå, sjukt att de e julafton imorn , tiden har gått så himla snabbt. Idag har det varit julestök  hela dagen, åkte till Gränby en stund för att möta uppe Wille Pille :D skulle hjälpa honom att hitta en julklapp till hans flickvän , och vi hittade den perfekta julklappen, vi kom även på ett litet rim , eller Wille rättare sagt.
Här får du en liten blomma som inte luktar någontiiing! Men som ger dej ett fett bliiiing! haha okej inte de bästa kanske, men jag gillade försöket. :D
Eftermiddagen har bestått av att klä granen med mammsen och pappsen har även gjort popcorn och jordnöts godis ;) yummi. Ikväll blir det uppesittar kväll med familjen , julskinka och massor med annat gott!

God Jul  på er! <3



23 december

Godmorgon, Kvällen igår var trevlig :)Och Johan Falk filmen var sjukt bra! Dock kollade vi på den tredje så jag hade inte riktigt koll på vilka folk va , men man kom snabbt in i det, och jag måste säga att jag är fast i huvudrolls skådelspelaren Frank Wagner! Så nu måste jag bara se 1an och 2an och alla dem andra! Mycket bättre än Beck och Wallander ;). Efter film tittandet promenerade vi till donken och tjockade i oss cheeseburgare  sen drog jag hem vid halv tolv tiden.  Nu ska jag kila och fixa in i det sista med julklapparna , jag hade ju glömt att köpa till 2 personer haha , koll man har? nee

Pusss


ny design

Jag måste tacka min älskade vän johanna som fixade om min design , me loveee! Har nyss färgat håret, blev dock  inte alls nöjd, blev inte lika ljust som jag ville ha det , men skitsamma utväxten är iaf borta, huvudsaken det. Nu ska jag ta bussen till dennis och kolla på film Johan Falk står på schemat och inglorius bastards.
Jag har inte sett någon johan falk film , men det är många som säger att dem är grymt bra, så vi får väl se. :) Nu ska jag kila ut i vinterlandet pussss


julklapps letande

Hallå , Nu har jag som alla andra som är ute i sista minuten varit och trängts på stan för att leta julklappar. Sjukt mkt folk som drar och sliter i allting, men lyckligtvis fick jag med mej alla julklappar som behövdes och lite där till. Köpte lite till mej själv också ;), 2 linnen och ett par jeans leggings tyckte jag kunde få unna mej det såhär innan jul haha.  Just nu inväntar jag mamma för hon ska färga håret på mej, bort med den grääääsliga utväxten, är helt sjukt vad jag ser ut i håret. inte okej.  Nu ska jag kila och slå in alla klapparna  ;) PUSS

2 dagar kvar till juuuulafton :)



3 pics





19.36

Har jobbat idag 9-halv 7 e trött och min hals värker satjäääävel , knarkar halstabletter som jag alltid gör nu förtiden eftersom jag är alltid förkyld , kan bero på att jag springer ute på krogen stup i kvarten haha , kan va därför jag aldrig aldrig vill bli frisk. Nu ska jag kolla på film o ringa ett samtal hihi :*


JohannaJosefineÄlvebrink

HAHA SKÖNARE BRUD FÅR MAN LETA EFTER! :D


Fiiifan vaaaaa KUL :D

Igår vart en riktigt lyckad kväll! Fyfan vad jag hade kul, ni är bäst bäst bäst!  Och idag vankas det julbord med familjen ,  det kan inte bli bättre !   Bjuder på några vimmelbilder från igår;)




16.41

Hallå :) Sitter nyss hos syrran , har varit barnvakt hela dagen lång och blir det ett tag till! Ikväll blir det röj med mina sötisar Johanna och Linn , Åh gud vad jag har saknat er <3, har inte träffat er på år och dar känns det som . Så det ska bli sjukt kul  ! :D Problemet är bara att jag måste försöka fixa mej här hos syrran samtidigt 2 ungar springer omkring o skriker men det går säkert bra ;P sen stressa hem och äta middag med allihopa, hur ska jag hinna med allt haha. det återstår och se, nu ska jag återgå till filmen vi kollar på , typ 4.de filmen idag ;)

ni är bäst ♥

gonatt



Godnatt på er alla sötisar imorgon väntas en lång lång dag!

the way you make me feel ,you really turn me on

ahh shit jag blir tokig på mej själv, , jag har lovat mej själv en sak , men ändå så gör jag tvärt om , jag gör allting tvärtom , fan vad är det för fel på mej :O Jag gör dej helt fucked up i huvudet och du gör mej helt fucked up i huvudet haha herregud! jag kan inte tänka klart , inte någonstans hur uppstog det här, jag fattar nolll



11.25

Goooodmorgon!
Igår var det som sagt utgång som gällde. Dennis och jag körde vårt eget lilla raace,  Film och förferre med hans brorsa haha , runt halv tio begav vi oss ner på stan för att komma in gratis (A);), både dennis och jag har noll kronor på kortet så vi var helt enkelt tvungna , ;P iaf så trodde jag att det skulle va sjukt mkt folk eftersom det var American Pie tema, men icke ! Det var sjukt lite folk, ibland var dansgolvet tomt :O , men vi var iaf kvar till 2 tiden, sen vid halv 3 kom min syrras kille och hämtade oss, och vi skjutsade hem dennis . En halv timme stod vi ute och väntade i KYLAN paaaaain , har nog aldrig frysit så mkt i hela mitt liv, varfööör ska det vara så förbannat kallt!?


underbart

Idag : Storvreta och fika med mammsen sen städa
Ikväll: Förkrööök hos dennis , sen UTGÅNG WEEEY :D


Taggish till denna låt

come give me love

Hallå :) Snacka om att julkänslan kom över natten , när man vaknar upp och ser all denna snö, dock är jag inte så förtjust i den, men man måste ju erkänna att julkänslan är på topp nu. Annars idag har jag hängt med min syster , varit en trip till Gränby centrum, varit på stan och kollat runt i min ensamhet, har även hunnit att träffa dennis och kollat på julklappar och käkat på cupido. En niiiiice dag har det varit :)




finaste låten
kom ge mej sanning
kom ge mej tid
kom ge mej kunskap
kom ge mej frid
kom ge mej doften
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar

baby is a new age


20.17

Hej hej hallå. ÄNTLIGEN är jag ledig imorn wooooohooo, så välbehövligt, min hjärna är helt veck, och mina rörelser är som en sengångare ja ni kan ju tänka er själva. Helgen har bestått av JOBB och även bio med dennis och oscar, den här gången blev det 2012 , inte värd att se¨på bio iaf kan jag säga, men helt okej film.
nu ska jag invänta paradise hotel, sen sova i ett dygn typ :D haha pussss

09.17

Godmorgon , idag är det mys dag , mjukis kläderna är på och jag ska snart bege mej till jobbet och jobba mina nio timmar. Ikväll blir det idol mys med familjen . jag gillart!

Haha , när jag satt och kollade igenom kameran , kom den här bilden upp en random bild sådär på mamma ,edvin och pappa liksom , jag anar att dem skulle prova självutlösaren hahhahaha



nu ska jag kila , love

21.05

Oh shit lång daf idag, packa upp massor med varor på jobbet så kom hem grymt sent, tänkte lägga mej i sängen direkt och sussa, imorn blire jobb 10-halv 8 , så måste va pigg o kry . God natt och sov gott alla sötisar!

torsdag


Godmorgon, Igår blev det New moon med Dennis och hans lillebror Oscar, Jag måste erkänna att jag inte är något  twilight fan direkt, visst är filmerna bra , men inte överdrivet bra. Den som tyckte filmen va bäst var väl dennis, som har sett den första filmen typ 10 ggr haha. Förstår inte ,
Efter filmen drog Oscar hem till alunda , dennis ut på krogen och röjde och jag åkte förvånands värt hem :O , tänkte att jag skulle vara duktig och tanke på att jag inte vill bli sjukare. När jag kom hem stog det en påse som det stog Grattis på med godis, blommor och en trisslott, sen kom jag på att jag hade ju namnsdag :D söta mamma kommer alltid ihåg. Nu ska jag äta sen vidare till fågel . Pussss

new moon

Godmorgon, Usch dagen igår var riktigt depri, sådana dagar borde inte få finnas,Jag visste att det skulle bli såhär jag hade förutspått det haha typ :S,  jag är sjukt bra på att göra perosner ledsna, men det är absolut inte min mening, jag vill att alla ska vara glada, men i slutändan blir det ändå fel, men jag kan snart inte räkna hur många sånna här sitautioner jag har varit med om nu :O whyyy? jag hatar dem. kan inte allt bara vara lätt och inte så komplicerat inte just nu iaf. känslorna det är dem som spökar antar jag, blä på dem.

Aja skitsamma , det löser sig hoppas jag, idag ska jag jobba på fågel halv 2- halv 8. Sen ska jag på bio med Dennis och hans lilleeebruuuur Oscar på New moon.
Nu ska jag fixa mej och käka nåt, hörs pusss


en bild på mej och söta Lisa från personalfesten ( snodde den från Lisa elanders blogg)

21.01


Åh imorn är jag ledigt, fyfan vad skönt säger jag bara. Nu när jag gått och blivit sjuk igen, det suger. Mamma säger att jag måste typ byta livsstil !? haha hur tolkar man de, måste äta nyttigare , träna , sova mer, och absolut inte r*ka! Eftersom min astma har kommit tillbaka blir det bara ännu värre, immunförsvaret är på noll. Eftersom som jag  äter typ onyttigast av alla , inte tränar ett dugg , jobbar som en idiot , sover alldeles för lite,  jag är konstant trött, så kanske det inte är så konstigt att jag blir sjuk titt som tätt! Nej skärpning Isabelle, SKÄRPNING!
Nu ska jag ta något och äta, duscha, sen kasta mej i sängen och ringa till mannen i Alunda och se vad han gör, Sen sova gott. hörs imorn pusss :)


09.18

Godmorgon, att jag aldrig kan lägga mej i tid, pratade med dennis igår i telefonen så sjukt länge så jag vill inte ens tänka på när jag somnade, ÅH Guess what!? Jag är RÅ förkyld , igen . Hostar som ett as, igentäppt i näsan o trött. Jag fattar inte jag får hosta ungefär varannan vecka sen blir det bra , sen återkommer den. Kul.

Lägger upp lite bilder ifrån personalfesten , lite fåååååååågel folk ;) dock såg jag ut som ett överkört as hela kvällen så jag rymde från kameran när den kom haha.


söta admira

Saluhallen

Snyggga Mallan

Sonja, Klara, Flippppp

Personalfest på saluuuuuuuuu

Hallå, SHIIT! Den här har nog varit den värsta jobbdagen i mitt liv :O. Det var nämligen så att vi hade personalfest med fågel igår :) very nice, middag på Koh Pangan sen vidare till Saluhallen.Jag som tänkte att jag skulle ta det hur lugnt som helst eftersom jag jobbade idag, men så blev det i själva verket inte, slutade med dans på högtalare och helrör med mina kära arbetskollegor. Ju mer tiden gick  , ju roligare hade jag , men till slut vid halv 3 tog jag en taxi hem till mej här i årsta. Sen ringde Dennis som slutat jobbat och då prata jag med han i en fucking timme , så sen var klockan 4 :O! PANIK, jag som skulle upp kl 8. Så sov mina 4a timmar sen vinglade jag iväg till fågel igen för att jobba ytterligare 10 härliga timmar, Det var HEMSKT! har nog aldrig mått så dåligt. SÅ känns som jag bor på fågelsången numera dag och natt liksom. nice, eller?

Nu ska jag bädda ner mej och SOVA ska ju jobba imorn också. Pusss på er ;)


Begränsad tjänst!?

Bläää min mobil funkar inte :( Det står begränsad tjänst , bara sos -samtal det har stått så ett dygn nu, jag kan varken ringa skicka sms , eller ta emot något. Kanske fel på comviq? eller bara nån som vill jävlas med just mej :O kan typ inte klara mej utan min telefon hahha . Har förövrigt sovit hela dagen vaknade upp klockan fem och då kom pappa hem med pizza, underbart gott. Snart börjar idol weeeeey hejja erik !


fick btw lite smått och gott från egypten bla den här fejk Ed hardy tröjan , me like

13.23

Godmorgon, Guuuuud va skönt att sova , det kan vara det bästa som finns.  Idag är jag ledig och det är underbart , för har jobbat 9 dagar i streck med stängning så är rätt slut. Behöver lite ledigt. Idag är planerna att bara vara hemma ,helst ligga i sängen och kolla på någon bra film och ladda upp för en lång helg med jobb och personalfest! Är inte så sugen på något av det som bjuds på i helgen, men det funkar.
Nu ska jag gå och umgås med mami, har faktiskt saknat henne väldigt mkt när dem varit borta.


fina mamma <3

22.48

Har nyss suttit barnvakt och mami och papi är hemma från Egypten igen, och dem är ju äckligt bruna som man blir ju ledsen :( jag vill också va brun o fin, ist är man blekfisen själv ! Eftersom jag sov endast en timme inatt för att en viss person låg och RÅ snarkade och pratade i sömnen så  ska jag helt klart ta igen det den här natten. Är ledig imorn och har planerat att jag ska sova hela dagen.

jag vill bli brun igen, en trip till solariumet snart någon?

GODNATT

HAHA SPÅRAD KVÄLL

hallå ;) haha shit va spårad kväll de va igår, Var ute på det nya stället vip, ja gick dit med jossan och co. Sjukt mycket folk träffa halva uppsala kändes det som. Och eftersom nästan all dricka kostade 25 spänn , så mår jag som jag förtjänar idag haha. Dennis och jag dansade bokstavligt talat HÄCKEN av oss , såå sjukt jävla kul. Runt tre tiden Tog Jag , Dennis och Isabell en taxi hem till mej och vi ramlde typ in i lägenheten as garvandes. Idag har jag garvat vidare hela morgonen , typ full fortf? och för en stund sen drog dem tillbaka hem till Alunda, så resetn ev förmiddagen har jag STÄDAT hela lägenhet , dammsugit, diskat osv eftersom mami och papi kommer hem från egypten ikväll :). Ska rulla in i duschen nu och sen till Donken och smälla i mej en stor fet big mac , sen blire sthl med Mallan. Seee ya :D



det här va helt klart kvällens låt,

02.22

FRÅGAN är vad jag gör uppe nu!? Jag har vänt på dygnet totalt! helt sjukt. kan inte sova. Har haft jätte mysigt med sannis idag btw vi käka sushi igen haha och prata om allt mellan himmel o jord. Neej nu ska jag bege mej till sängen för att tvinga mej själv sova, det är ju en dag imorn också.
god natt


peace fuckers

12.23

Godmorgon, somna tre igår jävla skit haha, så ska man iväg och jobba och det har jag inge större lust med :(
ska fixa mej nu skriver ikvälll pusss


00.24

dryyyyygt drygt är ordet! Att de alltid ska bli tjafs om de här hatar det. Nu ska jag sova, ny dag imorn nya bekymmer.

Pusss

 


RSS 2.0