VI ÄR PÅ GÅNG

Hallå, Nu ska jag skärpa mej med uppdateringen här. Har haft galet med mycket jobb och i helgen har jag bara LEVT LIVET :D så har inte hunnnit skriva . Men nu ska det bli ändring på det. Har nyss ätit sushi för mej själv här hemma. Fett tråkigt efter ett tag när hela familjen är borta :( men men.



20.39

Hallå, är så fucking trött på allt folk, tur att man e ensam hemma och kan stänga in sej och vara bitter typ haha. iaf så längtar jag grymt mkt tills imorn, för då blir det PARTYYYYYYYY hela natten lång , :D nu ska jag städa hela lägenheten för det ser bokstavligt talat ut som en hel arme har bott här, :O


torsdag


Sooorrry usel uppdatering av mej , i know har inte haft tifd helt enkelt, och jag är så sjukt trött, jag var uppe as sent igår, så jag vill bara bädda ner mej i sängen igen och sova hela dagen, men så blire tyvär inte. Ska äta en bit mat sen ta en dusch sen JOBB!
Pusss på er

jobbbbbbb

hallue, har jobbat idag för första gången på sjuukt länge känns det som :O men det gick bra. Finns tusen saker jag måste göra , ett måste är iaf färga utväxten innan mamma och pappa åker på torsdag, har en gigantisk utväxt som inte är o leka med :( ska försöka få johanna att hjälpa mej :D om hon vill haha för ja tvivlar på att mammsen kommer ha tid innan hon åker utomlands, vi får se hur det blir helt enkelt. nu ska jag hoppa ner i sängen framför tvn. Pussss


i used to live alone before I knew you



saknar er tjejer! dem här  2 bilderna är ren lycka


söndag




Hallue, igår hade johanna födelsedags middag :D,det var mkt trevligt, god mat och trevligt sällskap! Men tyvär kunde jag inte följa med ut på krogen eftersom min feber har spökat upp o ner så jag åkte hem direkt efter middagen och la mig bums i säng! :( tråkigt värre. Nu ska jag kila till tvn och bara slappa resten av dagen och kolla på the city avsnitt meeee like! pusss :*






fredag

Gokväll , har nyss käkat kebab ,haha :D en riktigt tjockis har jag blivit, käka kebab igår också. Jag skulle kunna leva på det, min nya drog typ. Ikväll blire lugna gatan, Cola och idol står på schemat . Mkt sköönt :) fast igentligen skulle jag vilja ut på krogen och bara daansa sönder till den här låten ,;) men så blire icke.



21.59

Nu blire sängen, kom fram till en sak ikväll när jag pratade med sanna i telefonen. Att jag ska fan bara leeeeva livet nu, nu jävlar! ;D puss o godnatt


isabelllooor

ll




16.14

Hallå , det gick bra hos doktorn idag, det enda var väl att jag ska vila tills febern blir bra igen:) så det var väl skönt, efter läkaren åkte jag till holmen, och när jag skulle gå in i porten stog det en stor jävla hund där , så jag blev så rädd så jag sparka knät rakt i dörren hahhaha , så jävla ont. Måste sett sjukt roligt ut alltså,  vi gick sedan till lyktan och tjocka i oss kebab sen cykla jag hem , resten av dagen har jag bara vilat och vilat och åter vilat ;)
nu blire one tree hill. pusss

Nån mer som har förälskat sig i lady gagas nya låt? I just love it !



09.35

Godmorgon, Hade feber igen när jag kom hem, fan det här suger :( så klockan 11 bär det av till doktorn . Måste lägga in en bild på min fina fina vän sebba, igår när allt kändes depri fick han mej o le och allt kändes genast bättre,  fina vän ♥

No, the party don’t start until I walk in

 



bjuder på en dagens outfiiiit wey!

21.16

Jag är helt obeskrivligt trött, fortfarande hängig i kroppen, vill bara mååå bra, så jävla tråkigt att bara ligga i sängen hela dagen! ÄH vi får hoppas på bättrning imorn ist!




You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

HAHA 3 år tillbaka





hahha , kommer knappt ihåg att man har sett ut sådär , men det var fina tider :D <3

Stand by me


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min Bästa väns födelsedag :D
GRATTTIS SNUTTAN PÅ 19 ÅRS DAGEN <3


fucking jävla feeever

har feber igen :O 38,7 det suuuuuuuuger, kan det va svinis sprutan som spelar ett spratt ?

13.56

Jag har så himla tråkigt! Hittade en bild från min födelsedag på lansen och mig. lägger in den .
vad ska jag ta mej till!? har så sjuuukt tråkigt!



11.43

skit också, Fick ett sms av chefen precis när jag var påväg till fågel , dem hade redan ringt in adddis som skulle komma och jobba, så det var bara ta sitt pick och pack och vandra hem igen i regnet, blir väl inget vettigt idag heller kommer väl  sova bort hela dagen , to bad!


10.16



Godmoooooorgon! Mallan Brallan blev dålig av vaccinet igår:( så jag får hoppa in för henne och jobba idag, jag trodde jag skulle få värsta febern av vaccinet, eftersom jag hade feber för några dagar sen , men det har jag inte fått , skönt det, har bara ont i armen buhuuu och jävligt trött så det känns som jag kan somna stående (men det kan bero på andra saker de ) haha. Men idag får jag iaf träffa min söta vän Bettan :D som jag inte träffat på en vecka hah , känns som en evighet för mej , henne borde alla ha som en vän , världsbääääst och gryyyyym!

Nu ska jag packa mina things and gooo to fågel! pösssss


16.48

Jag är så sjukt trött har sovit hela dagen , uppdaterar imorn;) Men nu har jag tagit SPRUTAN! tjohoooooo

22.05

Mallan kommer hit snart :D haha vi fick ett ryck att imorn bitti ska vi ställa oss och köa för att ta den där fucking svinis sprutan! Vi ska ta med oss ihopvikbara stolar och kaffe och mackor för vi ska vara där såå himla tidigt, är vi spårade eller bara lite sjuka så säg? så om ni ser två kortväxta blonda brudar som ser ut som dem ska ut och skogsvandra! Då är de vi ;)

 


En efterlysning hahahhah

Jag och min kära vän johanna undrar starkt vem denna FILUR! " Nisse från manpower" som personen kallar sig är?! som sagt många galna kommentarer har denna person delat med sig av¨nån som vet vem personen är :D? lägg in en kommentar and tell us ;D ellr ge osss tips hahaha börjar bli lite scaryyy nu va

på återseende!


14.58

Jag är så trött, kunde inte sova inatt, så jag ringde min soulmate johannna , stackarn hon får alltid ta mina långa flummiga samtal på nätterna, antingen är jag arg på nåt eller ledsen eller jävligt glad! Men du lyssnar alltid fast jag pratar om det mest sjukaste sakerna. Inatt var jag bara jävligt glad , pratade om massor med gammla minnen! Om bla en viss man "torsken" ahhhhahah  som inte visste vem Ted Gärdestad va? . Vi kom fram till hur mkt sjuka saker vi har varit med om tillsamans, jag döör när jag tänker på allt hahha.!
Du är iaf bäst, min bästa vän! <3




min nya cruuuush ,



Min nya cruuuuuuuush ! Erik i idol , så jävla braaa! Vinn hela skiten är du snäll!

!?



Johanna skicka nyss det här klippet, pinsam brud , en råpackad isabelle på en buss påväg någonstans i uppsala!
Det ända jag kommer ihåg är att jag snackar med Adam , men vafan snackar jag på engelska för?
dessutom låter jag som en kratta i rösten ,låter man sådär!??? hahhhaa isåfall fan va hemskt!
nu ska jag äta kebabrulle och dricka cola , kallas tröstäta hah!

.

känner mig som en dålig person. blä på mig!!!

fredag

Det enda jag säger är WOOOW


ögongodis

20.44



Har sovit hela eftermiddagen så nu mår jag mkt bättre, tror febern har lagt sig lite, kollar nu på mammas pojkar sen blire nya serien glee. sen blire sova igen .


mår pisss

Mår som ett AS! Började må as dåligt på storvreta macthen igår , sen gick det bara utför när jag kom hem hade jag 38,6 graders feber och värsta feber frossan BLÄ det här suger. Har fortfarande feber så ska pallra mej till sängen igen.!

Storvreta

Ska käka sen sticka till Fyrishov med johanna och kolla på Storvreta innebandy! Kommer väl sitta där och skrika hejja vigge längst uppe på läktaren haha nejrå, pussss


09.17



Godmorgon alla sötisar! Jag har sovit som en stock, igår var en helt underbar dag :) först träning(har galen träningsverk idag) otränad brud! Sen skulle ju Holmen bjuda på lunch/middag , men dock leta vi igenom typ halva stan innan vi hittade någonstans att äta , för alla resturanger öppnar ju kl 5 :O skit drygt, så tillslut blev det buffe på little italy iaf, då var vi så jäkla hungriga så vi nästan sprang dit och brottades för att komma först till maten haha. Senare på kvällen mötte jag upp Malin och vi gick och såg Michaels Jackson film THIS IS IT ! Så jäääävla bra film ,eller snarare dokumentär, men jag älskar hans låtar ! Så jag blev helt till mig så nu kommer det bara MJs musik ur mina högtalare på ett tag ;)
Dock märkte jag att jag sjungit fel på en av hans låtar hela tiden! :O Jag har sjungit Man in the middle men det ska ju vara man in the mirror  haha OUPS! så typiskt mig hahha.


MJ man in the mirror

09.10

Godmooorgon :)! Blev rätt sent inatt, vi kollade på höstlegender för det skulle tydligen vara en klassiker men tyvär tyckte jag den var sådär, skit lång var den iaf. Nu snart ska jag åka och spela tennis med holmen , sen ska han bjuda mig på lunch som en födelesedags present :D wey vad glad jag blev!

HAHA filmade en snutt ifrån lördags när vi sjöng karaoke :D dock ser man inte så bra! men man hör iaf ;P



ni är bäst <3

20.04

Blev inge bio, vi tar den imorn ist , snart kommer Holmen och då blire film ! Jag är ledig 4 dagar nu weeyyy :D
skriver imorn puss

09.54



Bjuder på 2 bilder från i lördags som Jessica tog:D
Nu ska jag snart till Fågel och jobba , sen ikväll blire bio med Mallan vi ska se Michael Jacksons film Beat it, kan bli GRYMT! nu ska jag kila puss på er

19.15


är så sjukt trött , så nu blir det sängen och kolla på ensam mamma söker, sen sova! :) ska upp och jobba imorn!
Tack ännu en gång för en toppen helg , hade en sjuuuukt bra födelsedag tack vare er ! <3

så jävla bra kväll.

Jag låter bilderna tala för sig själv ;)














TACK allihopa för alla fina presenter och tack för igår :D <3


7 November <3

Idag blir jag 19 fucking barrre :D WEEEY! idag blire fira hela dagen med gäster , sen UTGÅNG ikväll me like!

20.56

är så jävla trött och min mage värker satan , orkar verkligen inte skriva, men imorn är det min födelsedag :D WEEEEY!


08.54

Godmorgon! är så sjukt trött hade jätte svårt att somna igår,  och vid två tiden fick jag ett riktigt fylle samtal från växjö haha ;P så efter det vart jag ännu piggare och somnade inte förens vid fyra tiden, så sitter med en kaffe kopp i handen och hoppas på att piggna till snart ;) Ska direkt ner på stan när dem öppnar för att gå och leta efter en klänning jag ska ha på lördag ( blev inge igår) så får fixa det idag ist, sen ska jag hämta ut ett silver halsband som det står isabelle på som jag skickat efter weeey! så det är bara knata till duschen nu och dricka ännu mer kaffe sen är jag fit fot fight!


otippat låtval men jag gillart!

21.20

hallå ;) äntligen hemma, har varit en hel crazy dag på fågel har bokstavligt talat garvat arslet av mig haha. Efter jobbet tog Bettan och jag med oss massor av mackor som blev kvar och tjockade i oss allt möjligt till middag efter jobbet haha as gott!
Det roligaste av allt idag var när jag sisådär hade jobbat lite allt för många timmar och var alldeles för övertrött så skulle jag berätta en sak för bettan och det blev helt fel!

Jag: Bettan , du vet han Hans kusin? han som är rakad?
så kommer bettan utstormades
Bettan: VA!? hade han ett rött lakan på sig? haha så jävla fult jag dog av GARV!

nu ska jag sova eller snart iaf, pussss

08.16

Godmorgon bloggen! Fixade mina naglar igår hos Anna och dem blev hur fina som helst , lägger upp en bild senare. Snart ska jag förbi årsta hallen och hämta mina h&m varor ihiiiiiiii :D sen ska jag till jobbet vid tio och jobba till halv 8 , blää. Efter jobbet ska jag nog till Gränby en snabbis och leta rätt på en party outfit tills på lördag då det är min Birthday wey ;D men eftersom gränby stänger kl 8 , så vet jag inte om jag hinner dock, men jag måste ! för jag har fullt upp tills på lördag. Nej, nu måste jag fixa i ordning mig lite, hörs då!


1 år sen

nu var det exakt 1 år sen jag och johanna åkte till Thailand! åh vad jag vill tillbaka när jag ser dem här bilderna






20.49

Hallå, är äntligen hemkommen från fågel, seg dag som fan har det varit. Vill bara att det ska bli helg nu nu nu! Imorn bitti iaf ska jag till Anna och fixa mina gele naglar så dem blir fräscha och fina tills helgen :) sen blire work work!


love my nails

chocolat

Jag gick nyss en promenad till årsta centrum för att köpa mig en stor fet choklad kaka, tyvär! jag kunde inte hjälpa det, när man har choklad sug så kan jag banne mig nästan göra vad som helst för att få tag i choklad ;P

17.26

Gokväll Jag har nyss lagat  mat till familjen duktig av  mig haha ;) som tur va  vart ingenting bränt eller överkokt ,och då är jag nöjd iaf. För annars brukar min matlagning sluta i katastrof!  Kvällen kommer att spenderas i soffan för tv tittande bla på ensam mamma söker och djävulen bär prada, inge mer spännande än så inte.

puss

Gårdagen i bilder



gullungar ♥


RSS 2.0