home sweet home



Hallå bloggen! Sjukt skönt att vara hemma i Uppsala igen, har bara tagit det lugnt och umgåtts med familjen idag skönt det. Ska snart duscha sen plugga lite, sen blir det tv tittande resten av kvällen. Imorn blire back to work, kommer kännas lite konstigt eftersom jag inte jobbat på ett tag! Ska försöka hinna träna lite innan också.... Eftersom jag typ förätit mej när jag varit borta, not goood hahha





Try sleeping with a broken heart



Gokväll bloggen! Jag hatar SJ bläääää. Jävla tågen kan ta sej i röven ! Nu har det blivit knas flera ggr, när jag bokat. Men nu har jag äntligen fixat ett resa hem till Uppsala imorn bitti kl 9.50. Skönt det. Nu ska jag sova :) ska lyssna på den här underbart fina låten först . Godnattt


Tidsfördriv

Är du kär just nu? neee men lite förtjust ;)haha
Har du kysst någon idag? Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? har hänt

Har du ett förhållande? Nej,  det är underbaaaaart att va singel
Hur många har du varit tillsammans med? blivit en del.... men få seriösa

När går gränsen vid otrohet?
otrohet kan vara mycket enligt mej, men en puss, då är det too much
Har du sagt till en person att du va kär i henne/honom när du inte varit de? ja, tyvär har jag ju de

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? Erik, det blev som det blev helt enkelt
Är du romantisk? Ja , jag anser mig själv som väldigt romantisk om jag gillar personen mkt.

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Neej , absolut inte

Är du svårflörtad? Kan nog vara det ;)

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
ja!
Har du lekt med någons känslor? jaa , det har jag nog gjort... men inte med flit
Har någon lekt med dina känslor? hmm, svår fråga kan kanske ha hänt.. men inte vad jag har märkt
Har du haft sex med över 20 personer? nej haha
Hur länge höll ditt längsta förhållande? 8 månader

... och ditt kortaste? 1 månad

vill du vara singe
l eller ha ett förhållande? Singel , men saknar att krypa ner bredvid någon på kvällen och ligga och små prata det är myyyys.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?
nämner inga namn ;)
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? neej

När fick du din första kyss? 
haha kommer faktiskt inte ihåg, var väl någon gång när man va liten och lekte ryska posten !


Hoffmaestro - Highwayman



fredag, uppdate

Godmorgon bloggen! Sov som en gud inatt, somnade halv tio tror ja, riktigt skönt! Idag ska jag nog till körskolan och plugga lite teori , sen äta sushi ! Har inte planerat in något annat. Bokade nyss en biljett hem till Uppsala, ska bli skönt att komma hem lite, men ska ju snart tillbaks igen . Men ändå saknar er så i norden där hemma.
Lägger upp lite bilder från min shopping igår hihi


en bustier bh loooove tänkte köpa en i spets idag niiiice



mina fina nya akryl naglar


en ny parfym paris hilton luktar sjukt gottttt!

Over and out puuuuuuuusssss

torsdag uppdatering

Halloj! Åh vad trött jag är på det här nu, idag gick körningen rent åt helvete. fyfan.... åker iaf hem på söndag och jobbar lite sen åker jag tillbaka hit. Men efter körningen blev jag lite på bättre humör, gick och fixade naglarna , har använt gele naglar, men den här gången provade jag akryl, får se vad som är bäst. Dock har jag fått sjukt ont i fingerspetsarna och på naglarna , skumt för jag har en känsla att det inte ska vara så.. ?  Men det kanske bli bättre imorn får vi hoppas. Sedan på kvällen hade vi bokat bord på min favorit resturang :D broken dreams heter den sjukt god mat. Så vi lyxade till det och käkade där , latisar som vi är. Nu känner jag att mina ögon blir bara mindre och mindre. Dags för sängen, skriver mer imorn! Pusss och Godnatt !

19.17

Hallå bloggen! Mitt huvud värker, känns som att det ska sprängas snart ... Kan bero på att jag var uppe halv 6 imorse, skitdrygt. Jag anlände till körskolan vid kvart i sju , som tur fick jag skjuts i det här svinkalla vädret. Iaf då begav vi oss till Falun för att göra halkbanan. Så nu är den avklarad , riktigt skönt! Vi blev uppdelade två och två och jag kom med en kille som måste trott jag va helt störd i huvudet eller något haha. Jag har en tendens att snacka sjukt mycket när jag blir nervös. Så när jag skulle köra snacka jag så mycket så han måste ha fått skavsår i öronen , stackarn. Dessutom lurade han mig att jag skulle ta upp handbromsen i en kurva, och jaa ni kan ju tänka er vad som hände rätt in i snödrivan ! igen ....haha, men det var okej. Rätt skoj var det faktiskt!
Snart kommer min moster och hämtar upp mig vi ska vidare till Annika och spana in hennes lägenhet :) så nu ska jag göra mej redo. Pussss


J.M



Förlåt mej om det har varit korta inlägg på senaste tiden, ska bli ändring på det, men inte nu för nu orkar jag inte ..haha ska bege mej mot sängen för ska upp 6 imorn ! suck....Bjuder på lite skön musik från John Mayer,  han är fullkomligt genialisk ... lyssna på texterna ! Grymt mannen säger jag bara grymt.




And all the bad boys , standing in the shadows
And all the good girls, are home with broken hearts


GRATTIS MIMMI :D

Grattis söta du på the big day , Nu är du äntligen 18 barre :D


hahah linn och johanna har gjort en parodi av en full isabelle

HAHA jävligt klockren , lite tragisk kanske men vaafaaaaan

HAHAHAHA

Linn Lindströms och Johanna Älvebrinks och mitt barn. Så här kommer våra blivande ungar bli haha
Morsorna upp i dagen :D jag dööör hahahhaa


seg dag

Hej hej bloggen! En riktigt seg dag har det varit, sov till tjugo i elva riktigt skönt, gick upp och käka frukost sen har jag den största delen av tiden  legat framför tvn och suttit vid datorn. Lagat lite mat har jag iförsej hunnit med också .Men en rätt så seg dag. Jag vill bara gå och sova för jag är så trööttttttt. Ikväll blir det the hills maraton , och äta chips haha vad har hänt med mej !? Jag har förvandlats till en soffpotatis ! Men orkar inte ta tag i det ena eller det andra nu.

Lägger upp en bild på mej och söta Lisa Elander som vi tog för några helger sen ♥



pusssshej


haha mina flickor vet hur det ska dansas :D


checka in 0.15

happy

Fan vad jag sakner er min 2 vapendragare ♥





Blondie girl

Nu har jag varit hos frissan och jag blev sjuuukt nöjd! blondieeeee girl



22.19






Imorn ska till frissan klockan 10 nu ska det bli blondare weey, nu sängen Pussss!


21.41

Hemma igen och 10 kg tyngre känns det som haha , gott var det , lite för gott för nu har jag ont i magen :(
Imorn är det fredag, = plugg hela fucking dagen, måste verkligen om jag ska klara teorin , har varit lite slarvig.
Nu borde jag sova , men jag kommer nog inte kunna somna för ens sent inatt har tryckt i mej 3 koppar kaffe nu på kvällen. Bra jobbat isabelle! bra jobbat....

hittade även en bild från förr förra helgen, om man zomar in har jag sjukaste ansiktsuttrycket, ser ut som jag är i chocktillstånd..


tacotacoraco

Nu ska jag in mot staden och äta TACO buffeeeee :D matorgasm på den!


dag 3 avklarad

Hej hej bloggen! Just nu känns det inge bra alls, backade in i en stor jävla snö driva idag hahah :D så sjukt fult , folk måste trott jag var någon ljushuve som var helt dum i huvet. Men men, efter min körlektion åkte min moster och jag och käka på max, sen har jag pluggat lite. Och snart chill framför tvn. Imorn ska jag upp tidigt, så blir väl sängen tidigt ikväll. Längtar tills imorn för då ska vi och käka fetaste taco bufffen mumma!
Pussss


Åh vad jag saknar er därhemma!! <3


Kär i kärleken kan man vara det?


Fettisdagen

ÅHHHHHH jag hatar körkortsboken, ska bokstavligt talat elda upp skiten när jag är klar med det här.
Idag har jag dagen gått rätt fort jag har kört 1 timme, tryckt i mej en stor fet vanilj semla, haft teori, ätit ännu mer, ja det är  typ det jag har gjort. Bokade även tid hos frissan :D hohooooo, på lördag morgon. Tänkte unna mej det, efter som min moster kommer jobba hela helgen och jag kommer vara alldeles ensam med mina teoriböcker buhuu :( så ngt roligt har jag att se fram emot iaf. nu ska ja kila. Pusss på er och jag saknar U-a muchoooo <3


Jag har en känsla att ikväll kommer alla få ligga

Goddag på er!
Första dagen avklarad, känns mkt skönt och jag har fått en as sköööön rolig snubbe som handledare. Känns riktigt bra att jag inte fick någon tjurskalle, som är negativ och bara gnäller. Så tror att dem har 2 veckorna kommer bli riktigt bra. Har även suttit på världens längsta teori pass, och pluggat sönder mej, så tänkte ta kvällen ledigt och sätta mej här framför datorn och bara ta det lugnt och ladda om inför en ny dag imorn! ska trycka i mej lite godis nu sen så blir det krypa ner i sängen och susssssa ;)

Puss på er




haha hörde den här låten sist jag var ute på krogen! skööööön eller vad?

Borlänge

Here I am!!!!!! Jag är framme nu, eller kom rättare sagt fram igår. Blev rätt sent  att hoppa i säng igår för satt uppe o snacka så länge med moster min. Mamma o Pappa åkte hem idag , så nu blir blir vistelesen här i ca 2 veckor. Imorn bitti sätter jag igång , först teori kl 9 sen vid ett tiden första körlektionen. Är rätt nervös ,men hoppas att allt kommer gå bra.
Idag har jag varit klistrad framför tvn, kollat på massor med kärleksfilmer :O deepriiiii man blir! Jag säger bara bojkotta alla <3 dag. Nu ska gå och vara social igen. Pussss på er alla därhemma i Uppsala!

Fredag



Hej hej bloggen! Vart lite sent igår, läste körkortsteori långt in på natten, så nu hoppas verkligen jag att jag kommer klara den där skiten. Åker ju till Borlänge imorn på instensivkurs! Och blir borta 2 veckor weeeeey , så jag hoppas vekligen att jag kommer hem med ett litet körkort. Vi får väl se ;) Har iaf nästan packat klart det mesta, och jag har skaffat mej en duuunder outfit till 90-tals festen också wioooo! Ni får se bilder sen! Pussss

torsdag 2 days left

Godmorgon bloggen! Känner mej lite småstressad just nu, har tusen saker att göra.
Måste föra över pengar , gå till banken, fixa en outfit tills på fredag för då fyller jennifer 20 år. Och då ska hon ha 90-tals fest :D men måste hitta något 90 tals aktigt att ha på mej och det är inte det lättaste kan jag säga. Plus att jag måste hinna packa, för på lördag åker jag till Borlänge och blir borta 2 veckor. Vafan ska man packa ner om man är borta 2 veckor!? Det löser sig väl, får ta tag i det där ikväll.

Nu blire kafffe , så jag piggnar till! Pussss


                                      ni är bäst

haha vilken dag!



Heeeej , Herregud vilken dag säger jag bara! Haha jävligt rolig dock, men det hände lite incidenter... det skummaste på hela dagen var att jag upptäckte en man som satt och porrsurfa på sin iphone på fågelsången idag :O och inte vilken porr somhelst utan bögporr. Han försökte dölja det , men vem försöker han lura!? Han satt i ett hörn och bakom där han satt finns det en glasruta så man ser allting ifrån kassan :O haha jaag DOG verkligen! Inte nog med det, det blir värre, när han sedan reser sig upp glider byxkanten ner och jag tappade hakan , när jag då ser att killen eller mannen rättare sagt , har på sej leopard string kalsonger ! OMGGGGGG!!!!
HAHA , varför sätter man sej på ett cafe så öppet och kollar på sånt, gå hem förfan . Helt sjukt!

Iaf efter den incidenten, så skulle jag hämta en tårta som en kund hade beställt , tror ni inte att jag tappar den mitt på golvet :O så den blir helt mos! Fick panik och springer in till chefen som får göra en ny snabbt som attan. Pinsamt och jävligt klumpigt.

Inte nog med det, senare på kvällen vid stängning ska jag hämta en sopkvast inne i städskrubben, tror ni inte att en lång jävla moppjävel ramlar rakt ner i huvet på mej, det bara snurra till och imorn kommer jag nog ha en skaplig bula. AJ!

Jaa vad kan man säga en riktigt fartfylld dag har det minsann varit på fågelsången ;)

Godnatt på er, känner att jag behöver en god natts sömn efter denna dag! pusss


Hårfärg?

Hej bloggen! Har tänkt på en sak väldigt länge, det är såhär varje gång jag ska färga utväxten har jag valt massor av olika märken av blekningsmedel, ena gången har det blivit gult, andra gången halv bra, tredje gången inte alls blondt osv osv. Jag lyckas aldrig bli nöjd. Och jag hittar aldrig det märket jag tycker är bra. Min mamma är frisör så hon har alltid klippt och färgat mej här hemma .men nu ska det bli lite ändring  jag ska boka en tid på en salong inom snar framtid och säga den här färgen vill jag ha

Tycker den är gryyyymt snygg!

Ett nytt försök!



Godmorgon bloggen! Igår kväll skrev jag ett sjukt långt inlägg  men eftersom blogg.se var helt knas försvann allting precis när jag skulle spara o publicera! Inte lite sur blev jag så jag orkade inte skriva om allting igen. har förövrigt inget spec att skriva nu ,igår flödade allting ur mej idag har jag hjärnsläpp rackarns alltså! Jag kan dela med mej av att jag är så jädrans glaaaad. Känns som jag svävar på små rosa moln ;) haha vad kan detta bero på ? det kan man ju verkligen undra sig  ;P
Iaf , nu ska jag bege mej till köket för att äta frulle sen vidare till jobbet. Ha en underbar dag! Pusssss



2 bilder från igår







 lyckaaa!

19 års fest

Godmorgon ! Idag är det faktiskt en härlig morgon , gårdagen blev inte allt för sen och inte för mkt av det goda. Så den här morgonen har jag vaknat upp och kännt mej åtminstone som en människa o inte som nåt jävla dräggg haha.
Igår iaf var jag i sthl med syster yster hela dagen, vi käka på resturang och kolla på musikalen hairspray som våra päron bjudit oss på. Sjukt mysig dag hade vi. Senare på kvällen bar det av till Bälinge för att fira Martin som fyllde 19 ! Det var trevligt, dock stannade jag inte så värst länge kom hem runt 1 tiden. Nu ska jag bege mej till min underbaaaaara säng igen. Pusssss


Ett stort Grattisssssssss till Lanseeen!

lovley friday

Gommorn! Livet leker gott folk, fick min älskade sovmorgon idag! Börjar kl 1 och det kan inte vara mer välbehövligt. Vaknade med en gryyym magverk imorse, ohh nooo here we go again! Får slänga i mej en alvedon o hoppas på bättring under dagen helt enkelt. Förövrigt är det ju fredag , den bästa dagen på veckan! Ikväll blire sushi till middag med sanna. Ett mkt bra avslut på denna vecka :)
Men först en till jobb dag att klara sig igenom , Pusss på er ♥

dålig uppdatering

ska skärpa mej med uppdateringen! Idag har det varit en sån där dag man bara önskar att jag aldrig tagit en droppe alkohol igårkväll. har mått som ett as hela dagen, och då är det ett helvete att jobba och försöka vara trevlig mot kunderna när man bara vill lägga sej ner o somna. Men gårdagen var huuuur kul somhelst! Har så ont i fötterna för jag dansade så mkt, nästan överdrivet mkt, och halsen gör ont för jag sjöng till varenda låt! Eller sjöng o sjöng jag skrek väl rättare sagt haha.
Lägger in lite bilder ifrån gårdagskvällen


dock ser jag sjukt förbannad ut, eller bara väldigt koncentrerad på våran dans hah




2 februari



Gomorn! Sonja is back from norway , så hon har anlänt till fågel att jobba med oss några dagar! Mucho fun :D! Har blivit väldigt norge inspirirerad på sistone, har redan planerat en liten trip till norge i vår/ sommar till oslo, det blir ju kempe bra!

RSS 2.0